• slider-05
 • slider-04
 • slider-07
 • slider-02
 • slider-01
 • slider-06
 • slider-03
Op deze pagina vind je een overzicht van de diverse stepteams in NL.

Sinds 2011 steppen wij in teamverband in en rond IJsselstein.

Heel lang met 2 steppers: oprichter Wim van Dommelen en Goos Zingel.
Ook wij hebben gemerkt dat het toersteppen momenteel een geweldige opleving doormaakt.
Veel mensen zien ons steppen en willen dat ook.

Vandaar dat wij weer begonnen zijn met werving en de resultaten zijn er al!
Na een stepclinic in IJsselstein hebben zich meerdere steppers enthousiast aangemeld en de eersten rijden onze tochtjes al mee en hebben een step aangeschaft.
Onderling contact houden wij via de Appgroep en we trainen momenteel wekelijks op de woensdag avond (19.00 uur) en Zondagochtend (11.00 uur)
Het startpunt is de Podiumweg in IJsselstein.

Als zeer ervaren steppers kunnen wij advies geven over techniek, materiaal, kleding en verder alles wat met de stepsport samenhangt.
Ook kunnen wij advies geven over de aanschaf van een eigen nieuwe of gebruikte step.

Het steppen bieden wij gratis aan omdat we de drempel zo laag mogelijk willen houden.
Mensen op een gezonde en prettige manier laten bewegen is onze missie en de stepsport is daar zeer voor geschikt.
Nauwelijks blessures en toch een goede workout waarbij je veel spiergroepen traint en ook nog afvalt!
En dat op iedere leeftijd en je eigen niveau, van 10 tot 80 jaar.

Er zijn meerdere types steps aanwezig om uit te proberen wat het best bij je past.
Wil je een keer mee of je meteen aansluiten?

Neem dan contact op met Wim,

Wim van Dommelen,
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
06-53560594 
www.step-team-ijsselstein.com

 • IJsselstein-2
 • IJsselstein-1
 • IJsselstein-4
 • IJsselstein-3
 • IJsselstein-2
 • IJsselstein-1
 • IJsselstein-4
 • IJsselstein-3

De stepclub is ontstaan uit een groep dames die graag steppen door de prachtige omgeving van Appelscha.

De maandagavond is de vaste stepavond maar ook op andere dagen van de week wordt er gestept. Via de groepsapp spreken we wat af.
Soms zijn we met een grote groep, soms gaan er maar een paar mee.
Onze groep groeit gestaag. Steeds meer stepgrage dames sluiten zich bij ons aan.
Wil je ook mee doen? Je kunt een privé bericht sturen via onze facebookpagina Stepclub Appelscha!

Samen genieten we van de sport, van de gezelligheid en van de prachtige natuur.

Want van outdoor, daar word je oud door!!!

 • stepclub Appelscha
 • stepclub Appelscha

Graag willen ook wij onze stepclub aan jullie voorstellen.

Het jaar 2017 is voor ons een jubileumjaar. Stepteam Twente blaast dit jaar 20 kaarsjes uit. Daarmee mogen wij ons wellicht rekenen tot een van de oudste stepclubs van Nederland.

Twintig geleden werd StepKlup Twente opgericht. Er werd gestept vanuit Hengelo en iedereen was flink aan het pionieren. Door de jaren heen hebben we een hoop bijgeleerd en hebben we verschillende sponsoren mogen verwelkomen en uit mogen zwaaien.

Door de merkbare toenemende populariteit van het steppen hebben wij als club de nodige sprongen mogen maken. Hierdoor ontstond er een heus jeugdteam en werd er naast de stepgroep in Hengelo ook een stepgroep in Haaksbergen opgericht.

De laatste jaren lag de nadruk vooral op het wedstrijdrijden waarbij zeer gericht werd getraind op de komende wedstrijdonderdelen die vermeld stonden op de stepkalender. Die trainingen vinden nu nog steeds plaats op een industrieterrein waardoor je relatief veilig los kunt gaan en het uiterste uit jezelf kunt halen.

Een aantal steppers hadden echter niet zozeer de behoefte om wedstrijden te gaan rijden maar wilden graag gezellig toeren en de omgeving verkennen waarbij bospaden zeker niet geschuwd worden. Vanaf dat moment is er een heuse toerafdeling ontstaan naast de wedstrijdgroep.

Om de verbondenheid binnen de verschillende groepen te garanderen zijn er onderling afspraken gemaakt om minstens een keer in de maand gezamenlijk een technische training te doen waarbij vooral de stepbehendigheid aan bod komt zoals met een hand rijden, noodstop maken, kort bochtenwerk, efficiënt steppen en de verschillende sprongtechnieken. Daarnaast zoeken de toergroep Haaksbergen en toergroep Hengelo elkaar een keer in de maand op om gezamenlijk een langere toertocht te rijden waarbij het een must is om ergens halverwege een rustpunt of terras aan te doen om de innerlijke mens te verzorgen.

Deze formule werkt geweldig en het is fantastisch om te zien dat over en weer meegedaan wordt aan toertochten en wedstrijden. Het zij als deelnemer of als begeleider. Met recht een team te noemen.

Inmiddels bestaat de toerafdeling nu zo’n drie jaar. Op dit moment wordt er tweewekelijks getraind waarbij een trainingsavond is gereserveerd voor de beginnende steppers of steppers die tijdelijk wat rustiger aan moeten doen en een avond waarbij de gevorderde steppers aan hun trekken kunnen komen door een iets hoger tempo dat gereden wordt.
Het is echter meer regel dan uitzondering dat er onderling door de stepleden ook op andere avonden of in het weekend wordt afgesproken een stukje te gaan toeren. Het knooppunten netwerk wordt goed gebruikt evenals de vele rustpunten in onze regio. De afstanden die dan gereden worden variëren van 35 tot 100+ kilometers.

Veelgehoorde uitspraken zijn:
Samen uit, samen thuis.
Het glas is altijd halfvol.
Het is allemaal therapie.

Door het vele steppen in de regio kwam op een gegeven moment de vraag of we niet een keer buiten Twente konden gaan steppen. Hier bleek voldoende animo voor te zijn. Dat is dan ook de rede dat de afgelopen paar maanden de toerafdeling van Stepteam Twente steeds vaker te zien is bij georganiseerde tochten door andere verenigingen. Het moet gezegd worden dat wij elke keer weer verrast zijn hoe gemoedelijk, gezellig en enthousiast deze tochten worden georganiseerd. Top!

Tot steps!

 • Stepteam Twente 2
 • Stepteam Twente 1
 • Stepteam Twente 3
 • Stepteam Twente 2
 • Stepteam Twente 1
 • Stepteam Twente 3

Hallo steppers van Nederland, België en Duitsland, 

Hier een beschrijving van de bezigheden van Stepteam Brabantsbont uit Sprang-Capelle

Stepteam Brabantsbont bestaat inmiddels 11 jaar en telt 24 leden.
Wij zijn begonnen als 2 stepmaatjes in 2001 en hebben in 2006 ons officieel laten
registreren als Stepteam Brabantsbont middels een notariële acte.

Stepteam Brabantsbont is een mengeling van sportieve mannen vrouwen waarbij het recreatieve beoefenen van de stepsport voorop staat.
Onze trainingsavond is dinsdags om 19.00 u.
Wij organiseren diverse steptoertochten door het hele jaar heen waarbij de recreatieve fietser ook van harte welkom is en die zich ook veelvuldig laten zien.

Onze step/fietstoertochten zijn o.a.De jaarlijkse septembertoertocht, in 2017 op zondag 17 september de 13e editie
Onze wintertoertochten, beginnend in november en duren t/m maart op iedere 2e zondag van de maand met het startsein om 10.00 uur.

Behalve de decembertocht, die is op de 2e zaterdagavond en start om 17.00 uur en is een avondtocht, de “HALLOWELLICHTOP-TOCHT”, in 2017 op 10 december start om 17.00 uur. Alle steppen en fietsen zijn dan versierd met honderden lichtjes waarvoor we dan ook een speciale route uitzetten waarbij dit lang gekleurd bewegend lint prachtig tot zijn recht komt in het donker, met onderweg snert, brood met spek, koffie/thee en een bbbb’tje.

1x In de 2 jaar is er het “Monster van Brabant”, een toertocht van 230 km door het Brabantse land voor de diehards in de stepsport. Met de start vrijdags ’s avonds om 24.00 uur en de finish zaterdags ‘s middags rond de klok van 17.00 uur. Deze monster uitdaging staat gepland voor 21 april 2018, er is een geheel nieuwe route gemaakt dus kunnen we er 2x van genieten, 1x linksom 1x rechtsom.

Andere activiteiten van Stepteam Brabantsbont zijn:
Steptry-outs :  op jaarmarkten en braderieën
Stepclinics :  op basisscholen groepen 7 + 8, bij sportverenigingen, teambuildingdagen, bedrijfs- en familie uitjes.
Stepverhuur : Stepteam Brabantsbont bied ook de mogelijkheid tot het huren van steppen, wij hebben 24 steppen voor de verhuur, als u hierover informatie wilt stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u krijgt per omgaande bericht over het hoe en wat omtrent onze stepverhuur.

Buiten onze eigen toertochten gaan we graag steppen bij step verenigingen elders in het land en rijden ook daar prachtige tochten zoals o.a. de bloesemtocht, kersentocht en Lingetocht alle drie in de Betuwe en niet te vergeten Rotterdam – Den Hout.
Ook de Posbank tocht en rondje om Amersfoort mogen niet vergeten worden.

Maar zo zijn er tal van stepverenigingen in ons mooie land waar je eens een mooie tocht mee kan rijden.

Mocht je in Brabant wonen en interesse hebben gekregen in deze prachtige sport, maar is er bij jou niets van deze activiteit in de buurt?
Neem gewoon contact op met Stepteam Brabantsbont Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. stel je vragen en wij geven je heel graag informatie over deze snel groeiende sport.

Voor nog meer informatie ga je naar onze site www.stepteambrabantsbont.nl en bij contact vindt je de nodige telefoonnummers met de daarbij behorende personen die je graag te woord staan.
Ook daar wordt je bij gepraat met verslagen van toertochten en de nodige foto albums.
Hopelijk komen we je eens tegen bij één van de vele steptoertochten ergens in Nederland.

LET OP! De stepsport is een verslavende bezigheid, je bent gewaarschuwd!

TOT ZIENS BIJ Stepteam Brabantsbont uit Sprang-Capelle

Stepclub Doesburg: een gevarieerde en enthousiaste club mensen die samen de prachtige omgeving op de step verkennen

Ben je een startende stepper en/of heb je ambities om lange tochten te gaan steppen?In beide gevallen ben je van harte welkom bij Stepclub Doesburg.
Onze vaste stepavond is dinsdag en wij verzamelen om 20 uur bij het Arsenaal in de binnenstad van Doesburg. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de wensen gaan we op pad.
De meeste van ons steppen om lekker in conditie te blijven en in de buitenlucht te zijn. Dat er daarnaast ook heel goede gesprekken gevoerd worden is mooi meegenomen. Je maakt best wat lief en leed mee in een club.
Verder is steppen heel gezond. Weinig kans op blessures en zo ongemerkt step je heel wat calorieën weg.
Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je graag alles over onze activiteiten. Onze facebookpagina is https://www.facebook.com/search/top/?q=stepteam%20doesburg
Je kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
 • doesburg2
 • doesburg1
 • doesberg3
 • doesburg2
 • doesburg1
 • doesberg3

StepcrOss is opgericht in 2009 nadat initiatiefnemer Hans Korbee een OP-stepdag in het centrum van de stad had georganiseerd. Je kon er zelf kennismaken met de step. Er waren een aantal enthousiastelingen die vervolgens de week daarna samen zijn gaan steppen en enige tijd later was de oprichting van Stepclub Regio Oss, kortom StepcrOss een feit.

Inmiddels richt Stepclub regio Oss zich op de stepsport in de breedste zin van het woord.
Lekker trainen in de natuur, leuke toertochten rijden die langer zijn dan 25 km. en voor de liefhebber deelnemen aan wedstrijden. De trainingen zijn op woensdagavond en de zondagochtend. Op de zondagochtend worden meestal wat langere afstanden gereden en niet door iedereen bezocht. Wij gaan daar wat losjes mee om. Je moet het leuk vinden en geen must!
De trainingen voor de toerrijders gaan door mooie bosgebieden, door de polder of langs de oevers van de Maas. Per zomer- c.q. winterseizoen berijden we drie verschillende parkoersen.
 Daarnaast organiseren wij twee keer per jaar een step- doedag die door telkens andere leden verzorgd wordt. Erg leuk en verrassend! En natuurlijk hebben we onze jaarlijkse ledenvergadering in inmiddels ons eigen “clubhuis”, beschikbaar gesteld door een van onze leden.
Is je nieuwsgierigheid gewekt? Voel je welkom. Leeftijd en niveau zijn niet van belang. Het is een perfecte sport om op je eigen niveau in beweging te zijn. Iedereen begint met twee proeflessen (gratis incl. step) en krijgt uitleg over het gebruik van de step. Hoe ga je afzetten, remmen, wissel je van been?Welke kleding gebruik je? Is het goed voor je conditie en is het blessuregevoelig? Vragen die gemakkelijk te beantwoorden zijn.
Steppen is een veilige sport en we houden ons aan de verkeersregels. In de winter wordt verlichting gevoerd, zodat we geen lange winterstop hoeven te houden.
 Op de woensdagavond starten we om 19.30 uur en op de zondagmorgen om 9.30 uur. Op de website van StepcrOss kun je lezen over de activiteiten en wie je kunt bereiken om een proefles aan te vragen. Ben je al bekend met de stepsport kom dan gewoon een keertje meedoen als je daar zin in hebt. Dan liefst een mailtje naar Willie Bloks  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of een telefoontje naar 06- 86633408 voldoende. 
 • IMG3169
 • P1060074
 • StepvereniginginOss1
 • StepvereniginginOss2
 • P1060071
 • P1060089
 • IMG3169
 • P1060074
 • StepvereniginginOss1
 • StepvereniginginOss2
 • P1060071
 • P1060089

Stepclub Waterweg-Maassluis is een jonge en actieve stepclub voor iedereen.

Ook benieuwd naar het steppen? Wil je werken aan je conditie en lekker sportief ontspannen? Dan is Stepclub Waterweg-Maassluis ook voor jou! Het is een club voor iedereen voor vrije sportbeoefening in de buitenlucht die gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan.
Wij heffen geen contributie. Je kan tweemaal vrijblijvend mee steppen. Eventueel maak je deze twee keer gratis gebruik van de leenstep.
Meer informatie? Neem contact op met Linda 0618654623.
 
 • Stepclub Waterweg Maassluis3
 • Stepclub Waterweg Maassluis1
 • Stepclub Waterweg Maassluis2
 • Stepclub Waterweg Maassluis3
 • Stepclub Waterweg Maassluis1
 • Stepclub Waterweg Maassluis2

In de zomer van 2016 lanceerde de gemeente Ermelo een Stimuleringsregeling voor Beweeg ideeën. Elke ondernemer of particulier kon een eenmalige subsidie van de gemeente ontvangen wanneer hij of zij met een goed plan kwam om bewegen te stimuleren. Voorop hierin stond aan een aantal thema's zoals buiten bewegen, mogelijk voor jong en oud, gericht op deelname van inwoners van Ermelo en bij voorkeur jeugd onder de 18 jaar of 50 plussers of mensen met een beperking.

Jennifer Bosman las deze oproep en reageerde meteen enthousiast. Zelf stept ze al meer dan 25 jaar. Ze begreep dat dit haar kans was om ook andere mensen aan het steppen te krijgen. Tegelijkertijd vond ze dat steppen voldeed aan praktisch elke voorwaarden die de gemeente Ermelo stelde.
 
Ze maakte een plan en leverde dit in bij de gemeente. En de gemeente kende haar, en nog 13 andere aanbieders, een bedrag toe. Jennifer gebruikte dit geld om 5 steps aan te schaffen. In november vorig jaar is ze van start gegaan met het geven van proeflessen. Half december was het eerste lid een feit en nu zijn er meer dan 20 leden tussen de 35 en 58 jaar. Deze leden zijn bijna allemaal vrouw en steppen eens in de week een uurtje om zo te werken aan hun conditie. De eerste 8 weken wordt er aan techniek gewerkt, hoe beter je techniek hoe makkelijkere het steppen gaat. De meeste rijden na 8 weken 20 km. Na deze eerste 8 weken kun je natuurlijk blijven steppen bij StepErmelo en wordt er aan conditie gewerkt, sociale contacten opgedaan, genoten van de natuur en train je al je spieren. 
 
Waarom steppen? Op haar eigen website zegt ze het zo:

 1.Steppen is geschikt voor jong en oud.
2.Is minder belastend voor enkels, knieën en heupen dan bij hardlopen.
3.Bij steppen komen nauwelijks blessures voor.
4.Je kunt veel grotere afstand afleggen dan bij wandelen. Dus echt genieten van de wijde omgeving.
5.Ideale sport om op gewicht te blijven of af te vallen.
6.Met steppen krijg je een uitstekend uithoudingsvermogen en longconditie.
7.Steppen is een “total body sport”, want je gebruikt heel veel spiergroepen.
8.Steppen is een sociale sport, want je kunt onderweg gezellig met elkaar praten.
9.Met steppen krijg je sterke been-,bil, rug- en buikspieren.
10.Steppen kun je zelf zo inspannend maken als je wilt.
11.Het calorieverbruik zit tussen fietsen en hardlopen.
12.Geen grote kosten voor speciale sportkleding of –schoenen.
13.Ook geschikt voor mensen met een hoger lichaamsgewicht.
14.Goed voor de stress, want steppen is zeer ontspannend.
15.In alle seizoenen kan er gestept worden. Nat wegdek is geen probleem.

 
Bij StepErmelo step je in kleine groepjes van 5 personen en leer je eerst de techniek goed aan om zo blessures te voorkomen. Steppen is heel geschikt om op je eigen niveau te doen ook als je langer niet gesport hebt of als je lichaamsgewicht wat aan de hoge kant is. Het gaat hierbij dan voornamelijk om weer plezier in bewegen te krijgen, het weer in beweging komen.
 
Nieuwsgierig geworden:  stuur gerust een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-51746167
StepErmelo
 

Stepteam High Level is een jonge en dynamische stepvereniging uit Woudenberg, een dorp op de grens van de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug. In de snel groeiende stepsport staat High Level wereldwijd bekend vanwege haar nationale en internationale titels.

MAAR !
Voor de sportievelingen die liever met een groep tourrijders een leuk tochtje  willen steppen is ons team het ook juiste adres, want we hebben tevens een tourgroep.

Elke donderdag  om 19:00  en vanaf 31 maart 2016 tot en met 31 oktober 2016 vertrekken wij vanaf de parkeerplaats bij sporthal de Camp in Woudenberg.
Voor een leuk tochtje, terplekken bedenken we welke richting we die avond op gaan.
 
Er wordt ca. 20 km gestept in ca. 1½ uur.gezellig blij kletsen en wat pauze hoort er natuurlijk ook bij. We passen de snelheid en route aan aan de deelneemers van die avond.
 
Elk jaar organiseert stepteam High Level meerdere sportieve evenementen in en om de gemeente Woudenberg. Zo organiseren we een jaarlijkse tourtocht over de Utrechtse Heuvelrug.

Steppen is stoer, leuk en hip. Wil je ook gezond en actief bezig zijn? Kom dan gratis een keer bij ons stepteam trainen!
Iedereen die het leuk lijkt om bij ons te komen steppen kan drie keer gratis met ons meetrainen. Wanneer je bij ons komt steppen word je professioneel begeleid. 

Als je zelf geen step hebt is dat geen probleem, in overleg zorgen we dat er een step voor je klaar staat.
Meer info en contact op  http://www.stepteamhighlevel.nl/informatie-tourgroep
 
 
 • Stepteam High Level1
 • Stepteam High Level2
 • Stepteam High Level1
 • Stepteam High Level2

Op iedere dinsdagavond vanaf 20.00 uur gaat er in Tiel-Passewaay een stepteam van start. Iedereen die wil kennis maken met de step kan vrijblijvend mee steppen. Ook op de zondag gaat er regelmatig een groep enthousiastelingen om 9.00 uur op pad vanaf hetzelfde punt. Via de WhatsApp groep ’s app houden we elkaar op de hoogte van de stepplannen. 

Steppen is erg trendy en duurzaam. We hopen dat veel inwoners (jong en oud) wekelijks mee komen steppen. Mensen worden zich steeds bewuster van het feit dat hun gezondheid in relatie staat met regelmatig of meer bewegen. En je beweegt meer door een bewegingsvorm of sport te kiezen die je vaak en overal kan beoefenen. Steeds meer mensen zien we op de step. Steppen is laagdrempelig, kent weinig blessures en is betaalbaar om te beoefenen.
 
Steppers gebruiken veel spiergroepen en verbruiken best veel energie en dat op een geheel individuele intensiteit. Dat maakt steppen uitermate geschikt voor jong en oud. Er zijn mensen van 80 jaar oud die nog elke week 15 km steppen. De step is tegenwoordig een perfect vervoer om in je dagelijks leven in te passen. Onlangs is er zelfs een Kickbike G4 ‘gespot’ in het ziekenhuis (als vervoermiddel voor het personeel over de lange gangen!) Een duurzaam vervoersmiddel dus.

Het doel van  stepteam Steppen in de Betuwe is een recreatief en gezellige groep op de step te hebben. Een groep die wekelijks gezamenlijk traint op eigen niveau. Dus recreatief (voor de mensen die lekker willen toeren) en wat fanatieker (voor die mensen die sportief zich zelf willen uitdagen). Mensen kunnen voor een eerste kennismaking een aantal maal gratis gebruik maken van de beschikbare leensteps. De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 2,- per maand.
De verzamel- en terugkomstlocatie is Het Eksternest, Haagwinde 33 Tiel. We vertrekken om 20.00 uur voor het wekelijkse steptochtje waarbij er wekelijks een keuze gemaakt wordt uit de grote diversiteit aan routes door de prachtige Betuwe. Kom langs en step vrijblijvend met ons mee om het uit te proberen!
Mail of bel wel even van te voren als je komt. Meer info www.steppenindebetuwe.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 – 1314 7670
 • steppen-in-de-betuwe-l-2 orig
 • groepsfoto-steppen-in-de-betuwe orig
 • steppen-in-de-betuwe-l-2 orig
 • groepsfoto-steppen-in-de-betuwe orig
 
 
 

STEPCLUB AMERSFOORT: EEN GRATIS SPORTCLUB

STEP MEE , GENIET EN VERBETER STEPPENDERWIJS JE CONDITIE!

Stepclub Amersfoort is een enthousiaste en gezellige  club met circa 50 leden, die uitsluitend recreatief steppen. Er worden een gevarieerd  aantal routes gestept in Amersfoort en omgeving, dat bekend staat om z’n  historische binnenstad, weidegebied, bossen, heide en duinen.
Ons motto is “Samen Uit, Samen Thuis”. Steppen doen we om in conditie te blijven of op te bouwen. Maar bovenal vanwege het plezier en te genieten van de omgeving.
Steppen is erg leuk en gezond. Veel spieren worden gebruikt. Kent vrijwel geen blessures. Goed voor de conditie en je kunt moeiteloos afvallen. Daarom is steppen ook geschikt voor jong en oud.
Stepclub Amersfoort is een gratis sportclub. Vraagt geen contributie. Dus maximale vrijheid voor iedereen die met ons wil komen steppen. En omdat we in verschillende (nivo) groepen steppen is het mogelijk voor iedereen om aan  te sluiten en kennis te maken met deze bijzondere sport.
Regelmatig bewegen is gezond. De stepsport is laagdrempelig. En om het nog aantrekkelijker te maken om te gaan bewegen is Stepclub Amersfoort  geheel gratis.
Kijk voor meer informatie op www.stepclubamersfoort.nl of mail naar Henk Roelofs Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • stepclub-amersfoort-2-1 orig 1
 • stepclub-amersfoort-koppelpoort orig
 • stepgroep orig
 • stepclub-amersfoort-2-1 orig 1
 • stepclub-amersfoort-koppelpoort orig
 • stepgroep orig
 
 

Stepteam Apeldoorn is gezellig en gezond.

Dinsdagavond vanaf 20.00 uur is onze groepstraining avond!

Opsteppunt: parkeerplaats COOP Distelvlinderlaan 54 Apeldoorn
We steppen in en rond de wijk Zuidbroek van het mooie Apeldoorn.

Wist je dat je met steppen meer calorieën verbrandt dan met fietsen?
Het is ook veel minder belastend voor je gewrichten.
Dus dubbel zo gezond.

Met Stepteam Apeldoorn kom je in contact met andere step liefhebbers.
Samen steppen in en over de mooie Veluwe.
Net als vroeger...
Doe je ook mee?
Kijk voor meer informatie op www.stepteamapeldoorn.nl ​of mail naar Johan de Moor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • 5478114-orig orig
 • 5478114-orig orig

 

Zwolle-Kampen-IJsselmuiden

Je ziet ze overal rond Zwolle, Kampen en IJsselmuiden!

Jong en oud heeft het steppen ontdekt en gemerkt dat de sport erg verslavend is.

Met zón 35 steppers is De Vrije Stepper een van de grotere stepteams van Nederland .

Meedoen is gemakkelijk, je neemt contact op, wij zorgen de eerste keren voor een step en daarna besluit je wat je verder wilt.

Voor onze steppers is er een kortingsregeling voor alle stepmerken

Gratis sporten en op gewicht blijven bij stepgroep De Vrije Stepper. Steppen is momenteel dé trend om uw conditie op peil te houden en te verbeteren.
Steppers die op een plezierige manier met hun gezondheid bezig zijn. De sport is uitstekend geschikt om je conditie te verbeteren zonder al te belastend te zijn. Blessures komen weinig voor.

Stepgroep De Vrije Stepper heeft zich ten doel gesteld zoveel mogelijk mensen op de step te krijgen. Daarom biedt de groep trainingen en tochtjes gratis aan en zij hebben daarvoor ook een aantal steps beschikbaar.

Het is gezellig en al gauw heb je de techniek onder de knie en ben je ook stepverslaafd! Al snel leg je flinke afstanden af en vliegen de kilo's er af terwijl je een gespierd lichaam overhoudt.
De drempel om lid te worden van een wedstrijdteam met de samenhangende kosten en verplichtingen is voor een aantal mensen te hoog. Daarom biedt de stepgroep het steppen gratis aan, er zijn geen lidmaatschapskosten of kledingvoorschriften.
Regelmatig maakt een groepje een tocht door de omgeving. Vrije Steppers spreken ook vaak individueel af voor een tochtje.
Ook rijden ze regelmatig tochten buiten de regio waarbij ze proberen te carpoolen. Maar niets is verplicht, je bepaalt altijd zelf waar je aan mee doet.
Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website www.devrijestepper.nl of neem contact op met Arie Folkers, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 06-38932400.

Steppen is FUN!!!

 • 2017-06-10 13.09.36
 • 2016-09-18 14.35.14
 • 2017-02-27 13.26.53
 • 2017-06-24 06.06.52
 • 2017-06-10 13.09.36
 • 2016-09-18 14.35.14
 • 2017-02-27 13.26.53
 • 2017-06-24 06.06.52