Wilt u uw steptocht op de kalender?
Mail dan de tekst, locatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stepteam Apeldoorn

Stepteam Apeldoorn is gezellig en gezond.

Dinsdagavond vanaf 20.00 uur is onze groepstraining avond!

Opsteppunt: parkeerplaats COOP Distelvlinderlaan 54 Apeldoorn
We steppen in en rond de wijk Zuidbroek van het mooie Apeldoorn.

Wist je dat je met steppen meer calorieën verbrandt dan met fietsen?
Het is ook veel minder belastend voor je gewrichten.
Dus dubbel zo gezond.

Met Stepteam Apeldoorn kom je in contact met andere step liefhebbers.
Samen steppen in en over de mooie Veluwe.
Net als vroeger...
Doe je ook mee?
Kijk voor meer informatie op www.stepteamapeldoorn.nl ​of mail naar Johan de Moor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 5478114-orig orig
  • 5478114-orig orig

 

Stepteams

locatie

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER