Wilt u uw steptocht op de kalender?
Mail dan de tekst, locatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

stepgroep De Vrije Stepper

Zwolle-Kampen-IJsselmuiden

Je ziet ze overal rond Zwolle, Kampen en IJsselmuiden!

Jong en oud heeft het steppen ontdekt en gemerkt dat de sport erg verslavend is.

Met zón 35 steppers is De Vrije Stepper een van de grotere stepteams van Nederland .

Meedoen is gemakkelijk, je neemt contact op, wij zorgen de eerste keren voor een step en daarna besluit je wat je verder wilt.

Voor onze steppers is er een kortingsregeling voor alle stepmerken

Gratis sporten en op gewicht blijven bij stepgroep De Vrije Stepper. Steppen is momenteel dé trend om uw conditie op peil te houden en te verbeteren.
Steppers die op een plezierige manier met hun gezondheid bezig zijn. De sport is uitstekend geschikt om je conditie te verbeteren zonder al te belastend te zijn. Blessures komen weinig voor.

Stepgroep De Vrije Stepper heeft zich ten doel gesteld zoveel mogelijk mensen op de step te krijgen. Daarom biedt de groep trainingen en tochtjes gratis aan en zij hebben daarvoor ook een aantal steps beschikbaar.

Het is gezellig en al gauw heb je de techniek onder de knie en ben je ook stepverslaafd! Al snel leg je flinke afstanden af en vliegen de kilo's er af terwijl je een gespierd lichaam overhoudt.
De drempel om lid te worden van een wedstrijdteam met de samenhangende kosten en verplichtingen is voor een aantal mensen te hoog. Daarom biedt de stepgroep het steppen gratis aan, er zijn geen lidmaatschapskosten of kledingvoorschriften.
Regelmatig maakt een groepje een tocht door de omgeving. Vrije Steppers spreken ook vaak individueel af voor een tochtje.
Ook rijden ze regelmatig tochten buiten de regio waarbij ze proberen te carpoolen. Maar niets is verplicht, je bepaalt altijd zelf waar je aan mee doet.
Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website www.devrijestepper.nl of neem contact op met Arie Folkers, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 06-38932400.

Steppen is FUN!!!

  • 2017-06-10 13.09.36
  • 2017-06-24 06.06.52
  • 2016-09-18 14.35.14
  • 2017-02-27 13.26.53
  • 2017-06-10 13.09.36
  • 2017-06-24 06.06.52
  • 2016-09-18 14.35.14
  • 2017-02-27 13.26.53

Stepteams

locatie

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER