Wilt u uw steptocht op de kalender?
Mail dan de tekst, locatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Step4fun Lelystad

Woon je in Lelystad of de wijde omgeving en heb je een step of wil je wel eens kennismaken met de step? Step dan vrijblijvend eens mee met Step4Fun Lelystad.

Onder leiding van Magda van Dinteren wordt er regelmatig sávonds of in het weekend gestept.

Neem contact op als je wil komen proefsteppen, we hebben een leenstep klaar staan

De bedoeling is om een stepgroep op te bouwen in Lelystad en er wordt al regelmatig door een aantal mensen gestept. Ook zetten we langere en kortere toertochten uit. Soms voor ons eigen clubje maar soms ook met steppers uit andere delen van het land. Dat zijn de kalender tochten, bv de Nieuwe Wildernistocht die over een poosje gereden gaat worden.

Steppen is een geweldige workout in de vrije natuur die je op ieder niveau kan beoefenen.

Blessures zijn zeldzaam en je hebt de techniek zó onder de knie. Maar…pas op het kan tot ernstige stepverslaving leiden😉

Meedoen is meestal gratis maar voor bepaalde tochten met voorzieningen kan een bijdrage worden gevraagd.

We willen graag ons enthousiasme delen dus we kijken uit naar je komst!

Een afspraak is zo gemaakt. Stuur je reactie naar:

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Facebookgroep Step4fun Lelystad

Instagram Step4fun.Lelystad 

  • Lelystad-1
  • Lelystad-2
  • Lelystad-5
  • Lelystad-3
  • Lelystad-4
  • Lelystad-1
  • Lelystad-2
  • Lelystad-5
  • Lelystad-3
  • Lelystad-4

Stepteams

locatie

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER