Wilt u uw steptocht op de kalender?
Mail dan de tekst, locatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stepteam Tiel

logo Stepteam TielStepteam Tiel heeft als doelstelling het promoten in de Betuwe van activiteiten rond de step sport, vaak ook ‘kickbiking’ genoemd. Wij vormen geen vereniging, een ieder is welkom om zich aan te sluiten zonder rechten of verplichtingen. Zie ons als ‘vrije steppers’.

De step heeft inmiddels het imago van kinderspeelgoed achter zich gelaten, het steppen geeft iedere volwassene de mogelijkheid om weer in vorm te komen.

Het steppen heeft mij, Marcel Wisman, de afgelopen 3 jaar enorm veel gebracht. Na jaren van niet sporten kwam ik via Johan en Nicole (inmiddels Stepteam Apeldoorn) in aanraking met het steppen. Het simpele feit dat de sport toegankelijk is voor alle niveaus qua conditie maakt dat het leuk is (en leuk blijft!) om te steppen. Inmiddels step ik minimaal 2x per week en neem ik graag deel aan toertochten.

Op de dinsdag avond steppen we met een aantal gepassioneerde liefhebbers onze ‘trainingen’ waarbij sportief en gezelligheid hand in hand gaan. Waar mogelijk nemen wij ook deel aan de diverse toertochten gedurende de loop van het jaar.

Los van de gezondheid is steppen ook een uiterst sociaal gebeuren, het deelnemen aan toertochten heeft al voor vele kostbare ontmoetingen gezorgd. Zelf ben ik verantwoordelijk geweest voor de Bloesem steptochten 2017 en 2018, ook in 2019 zal er weer een tocht plaats vinden door de Betuwe wanneer deze op zijn mooist zal zijn.

Neem voor meer informatie gerust contact op via 06 – 1314 7670 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Wolfer in de Betuwe
  • Wolfer op de dijk origineel
  • Wolfer in de Betuwe
  • Wolfer op de dijk origineel

Stepteams

locatie

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER