Wilt u uw steptocht op de kalender?
Mail dan de tekst, locatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stepteam Step4fun Amstelveen

Step gezellig mee!

“Step4funAmstelveen” is een, nu nog kleine, groep steppers, die zich bezig houdt met deze leuke, actieve en trendy sport. We steppen op een step met 2 wielen, een groot wiel voor en een klein of groot wiel achter. Er zijn ondertussen veel snelle en mooie stepmodellen op de markt.
Steppen is een prettige, vrije beweging en een sportieve buitenactiviteit.
Het gaat sneller dan hardlopen, maar de stepbeweging is minder belastend voor de gewrichten. De kans op het krijgen van blessures is bij een goede techniek daarom ook klein. Steppen is voor het verbeteren van de conditie ideaal en ook zeer geschikt als voorbereiding op lopen in de bergen, langlaufen of schaatsen.
Ons enthousiasme voor het steppen willen we graag met anderen delen en daarom nodigen we belangstellenden uit voor een kennismaking met “het steppen” en de stepgroep.
We hopen natuurlijk op een groeiende groep blije steppers in Amstelveen.
Tijdens je introductie periode van een aantal weken heb je de mogelijkheid om van ons een step te huren en krijg je begeleiding in de techniek.
Misschien ben je daarna net zo enthousiast als wij en schaf je zelf ook een “autoped” aan.
Alhoewel er met de step ook wedstrijden gereden kunnen worden in het land, willen wij ons in Amstelveen in eerste instantie richten op het gezamenlijk trainen en op het maken van toertochten ( 1 x in de 6 weken) in de omgeving.
Na een tijdje trainen is het vaak al mogelijk om tochten te rijden van 20 – 40 km, met een gemiddelde van 15 – 17 km per uur.

Extra informatie:

 • Stephuur: € 5 per keer, inclusief technische aanwijzingen, alleen mogelijk na aanmelding en bevestiging (dit in verband met beschikbaarheid en transport van de steps)
 • Verzamelpunt : vooralsnog in onderling overleg
 • Trainingstijden: dinsdag ochtend/ -avond, vrijdag ochtend
 • Zaterdagochtend/zondag ochtend gereserveerd voor (toer)tochten
 • Informatie bij : Monique van der Knaap, 06 42658917
  Ybelle Boorsma, 06 22437912 ( training , stepgebruik)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebookpagina: Step4fun Amstelveen Instagram: step4fun.amstelveen

 
 • steppen-in-amstelveen-004
 • steppen-in-amstelveen-001
 • steppen-in-amstelveen-003
 • steppen-in-amstelveen-002
 • steppen-in-amstelveen-004
 • steppen-in-amstelveen-001
 • steppen-in-amstelveen-003
 • steppen-in-amstelveen-002

Stepteams

locatie

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER