Wilt u uw steptocht op de kalender?
Mail dan de tekst, locatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samen Steppen

Bij Samen Steppen kan je een workshop Steppen volgen.

Je leert op een uitdagende manier de beginselen van het steppen. Wat is de juiste houding op een step, hoe zet je af, hoe maak je een bochtje en nog veel meer. Ook kan je verschillende steppen uitproberen tijdens deze workshop. Ik heb in het totaal 11 steppen en 8 verschillende soorten.
Na leren van de step-beginselen kan je wekelijks komen steppen. De step trainingen zijn op maandagmorgen en/of woensdagavond.

De workshop Samen Steppen kost € 12,50 en duurt ongeveer 1,5 uur.
Dit is met mijn "verschillende" steppen. Na elke oefening ruilen we ook van step, zodat iedereen het verschil in step kan ervaren.

De steptrainingen kosten € 55,-- voor een 10 steppenkaart. Je kan elke keer een andere step kiezen bij mij en de training duurt ongeveer 1,5 uur. Kom je trainen met eigen step, betaal je € 55,-- voor 12 ritten.

Steppen met hond:
Wil je eens iets anders doen dan je hond “gewoon” uitlaten en lekker buiten bezig zijn?
In een workshop of privéles leer ik je steppen met hond.
Dit kan door verschillende steppen uit te proberen. Het beheersen van de basistechnieken is noodzakelijk voor de veiligheid. Voor jezelf en ook voor de hond! Beheers je eenmaal samen met je hond de techniek, dan kan je bij mij de gevorderden training volgen.

www.samensteppen.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel: 06-31687297

  • samen-steppen-schalkwijk-002
  • samen-steppen-schalkwijk-003
  • samen-steppen-schalkwijk-001
  • samen-steppen-schalkwijk-002
  • samen-steppen-schalkwijk-003
  • samen-steppen-schalkwijk-001

Stepteams

locatie

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER