Wilt u uw steptocht op de kalender?
Mail dan de tekst, locatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stepteam Westland

Even voorstellen.

Stepteam Westland bestaat nu uit 5 personen die enthousiast en gedreven de stepsport uit oefenen.

teamwestland

In 2017 zijn wij bij elkaar gekomen. De een stepte al langer, de ander was zoekende, en voor weer een ander was het onderhoud van de conditie.

Eigenlijk hadden we allemaal wel een reden om te steppen. Dit doen wij op dinsdag avond.

Wie er kan stept mee, het is geen moeten. Ook hebben we leen steps voor mensen die kennis willen maken met de sport.

De regel is: vind je het leuk na een introductie, dan neem de step mee en stept eens een maandje.

Dat helpt om te kijken of je of de stepsport bij je past en zodat je geen impuls aankoop doet.

Tijdens een tocht kan iedereen zich uitleven, maar het thema is samen uit samen thuis.

Na de tocht drinken we altijd nog even een bakkie koffie en/of een sapje.

Dit gaat vanuit de thuisbasis van Lex, waar ook vaak wordt gestart. Regelmatig halen we tijdens de rit steppers op die dan aanhaken.

Ons doel is om de liefde voor de sport over te brengen en zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen.

De step is een goede aanvulling en ondersteuning bij het hardlopen, vooral ook om de typische hardloopblessures te voorkomen.

We reizen ook wel eens gezamenlijk naar tourtochten elders. En…. er zullen tourtochten in het weekeinde uit de hoge hoed getoverd worden in het Westland.

Om zo ook ons mooie Westland te ontdekken. We gaan er vol voor en als je op verzoek eens op een andere dag wil steppen dan proberen we daar ook tijd voor te maken.

Verder steppen we ook individueel wel eens in het weekeind om de conditie te onderhouden.

Heb je interesse? Ga naar Facebook Stepteam Westland om je aan te melden!

Dan nemen we contact met je op.

Je vragen kan je stellen via Lex Boers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bellen mag ook: tel: 0631329001

Tot ziens in het Westland!!!

Stepteams

locatie

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER