Wilt u uw steptocht op de kalender?
Mail dan de tekst, locatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stepteam Brasschaat (BE)

'De Carolussteppers'

Een kleinschalig individueel initiatief, gestart in oktober 2017 door iemand die sinds kort gepassioneerd bezig is met steppen, met de hoop om in de toekomst uit te groeien tot een volwaardige Belgische stepclub.

De Carolussteppers hebben als doel zoveel mogelijk mensen op de step krijgen. Daarom biedt de groep gratis trainingen en tochtjes aan die meestal starten vanuit Brasschaat.

Er zijn voorlopig geen lidmaatschapskosten of kledingvoorschriften, meerijden is dus steeds ook op eigen verantwoordelijkheid.

Er is binnenkort wel de mogelijkheid om een stepshirt aan te kopen met het Carolus logo ( zie foto in bijlage), maar dit is geen verplichting.

Lid worden en meerijden is makkelijk. Je neemt contact op met de club via FB of GSM en meld je aan voor een ritje of training.

Het programma vind je terug op de facebook pagina.

Heb je de 1ste keren geen step , dan kunnen wij daarvoor zorgen tegen een kleine vergoeding van 5€/sessie.

Wil je een step aankopen dan kunnen onze leden een korting krijgen bij aankoop van een step.

De Carolussteppers nemen ook deel aan toertochten buiten de regio, waarbij ze proberen samen af te spreken en te carpoolen maar niets is verplicht, je bepaalt altijd zelf waar je aan mee doet.

Interesse ?...Kijk op facebook groep 'De Carolus steppers Belgie' of neem contact op met Diane teygeman 0032476879882

 

  • 2 de carolusteppers
  • 3 de carolusteppers
  • 1 de carolussteppers
  • 2 de carolusteppers
  • 3 de carolusteppers
  • 1 de carolussteppers

Stepteams

locatie

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER