Wilt u uw steptocht op de kalender?
Mail dan de tekst, locatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stepteam Kamperzeedijk

Al jaren lang is Stepteam Kamperzeedijk een bekende stepvereniging uit de regio en een begrip in de stepsport. Regelmatig zijn leden van ons team zichtbaar bij toertochten.

Samen met zustervereniging Stepteam Zwolle valt de club uit Kamperzeedijk onder Stepvereniging West Overijssel. Al in de jaren '70 is men aan de Kamperzeedijk begonnen met het steppen van lange afstanden op zelfgebouwde autopeds.

Elk jaar organiseren wij onder andere de Midwintertocht. Een gezellige steptocht met traditionele fakkels, vuurkorven, glühwein en warme chocolademelk bij de stops.

En eens in de twee jaar staat de IJsselmeerronde op het programma, misschien wel de langste en zwaarste steptocht van Nederland van maar liefst 245 km. De komende editie zal plaats vinden in 2019.

Nieuwsgierig naar het steppen? Je bent van harte welkom om met ons mee te rijden. Zelfs wanneer je (nog) geen step hebt, kunnen we je twee gratis trainingen aanbieden. Je krijgt dan van ons een step en een helm te leen.

Leden van Stepvereniging West Overijssel hebben de mogelijkheid om bij 3 trainingsmomenten per week aan te sluiten. Zo heb je genoeg mogelijkheden en is er altijd een training bij jou in de buurt.

Step training/toertocht IJsselmuiden
Woensdagavond van 19:30 tot 20:30 uur.
Startlocatie: Oosterholtseweg 11, 8271 PS IJsselmuiden (gemeentelijke sporthal).

Steptraining/toertocht Kamperzeedijk
Zaterdagochtend van 10:00 uur tot uiterlijk 12:00 uur.
Startlocatie: Kamperzeedijk, parkeerplaats Driester.

Steptraining/toertocht Zwolle
Maandagavond van 19:30 tot 20:30 uur.
Startlocatie: Parkeerplaats bij Hockeyclub Zwolle aan de Luttekeweg 5.
Je bent van harte welkom om mee te doen tijdens onze trainingen. We willen je wel vragen vooraf even contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • swo4
  • swo1
  • swo2
  • swo3
  • swo4
  • swo1
  • swo2
  • swo3

Stepteams

locatie

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER