Wilt u uw steptocht op de kalender?
Mail dan de tekst, locatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stepclub Appelscha

De stepclub is ontstaan uit een groep dames die graag steppen door de prachtige omgeving van Appelscha.

De maandagavond is de vaste stepavond maar ook op andere dagen van de week wordt er gestept. Via de groepsapp spreken we wat af.
Soms zijn we met een grote groep, soms gaan er maar een paar mee.
Onze groep groeit gestaag. Steeds meer stepgrage dames sluiten zich bij ons aan.
Wil je ook mee doen? Je kunt een privé bericht sturen via onze facebookpagina Stepclub Appelscha!

Samen genieten we van de sport, van de gezelligheid en van de prachtige natuur.

Want van outdoor, daar word je oud door!!!

  • stepclub Appelscha
  • stepclub Appelscha

Stepteams

locatie

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER