Wilt u uw steptocht op de kalender?
Mail dan de tekst, locatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stepteam Brabantsbont

Hallo steppers van Nederland, België en Duitsland, 

Hier een beschrijving van de bezigheden van Stepteam Brabantsbont uit Sprang-Capelle

Stepteam Brabantsbont bestaat inmiddels 11 jaar en telt 24 leden.
Wij zijn begonnen als 2 stepmaatjes in 2001 en hebben in 2006 ons officieel laten
registreren als Stepteam Brabantsbont middels een notariële acte.

Stepteam Brabantsbont is een mengeling van sportieve mannen vrouwen waarbij het recreatieve beoefenen van de stepsport voorop staat.
Onze trainingsavond is dinsdags om 19.00 u.
Wij organiseren diverse steptoertochten door het hele jaar heen waarbij de recreatieve fietser ook van harte welkom is en die zich ook veelvuldig laten zien.

Onze step/fietstoertochten zijn o.a.De jaarlijkse septembertoertocht, in 2017 op zondag 17 september de 13e editie
Onze wintertoertochten, beginnend in november en duren t/m maart op iedere 2e zondag van de maand met het startsein om 10.00 uur.

Behalve de decembertocht, die is op de 2e zaterdagavond en start om 17.00 uur en is een avondtocht, de “HALLOWELLICHTOP-TOCHT”, in 2017 op 10 december start om 17.00 uur. Alle steppen en fietsen zijn dan versierd met honderden lichtjes waarvoor we dan ook een speciale route uitzetten waarbij dit lang gekleurd bewegend lint prachtig tot zijn recht komt in het donker, met onderweg snert, brood met spek, koffie/thee en een bbbb’tje.

1x In de 2 jaar is er het “Monster van Brabant”, een toertocht van 230 km door het Brabantse land voor de diehards in de stepsport. Met de start vrijdags ’s avonds om 24.00 uur en de finish zaterdags ‘s middags rond de klok van 17.00 uur. Deze monster uitdaging staat gepland voor 21 april 2018, er is een geheel nieuwe route gemaakt dus kunnen we er 2x van genieten, 1x linksom 1x rechtsom.

Andere activiteiten van Stepteam Brabantsbont zijn:
Steptry-outs :  op jaarmarkten en braderieën
Stepclinics :  op basisscholen groepen 7 + 8, bij sportverenigingen, teambuildingdagen, bedrijfs- en familie uitjes.
Stepverhuur : Stepteam Brabantsbont bied ook de mogelijkheid tot het huren van steppen, wij hebben 24 steppen voor de verhuur, als u hierover informatie wilt stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u krijgt per omgaande bericht over het hoe en wat omtrent onze stepverhuur.

Buiten onze eigen toertochten gaan we graag steppen bij step verenigingen elders in het land en rijden ook daar prachtige tochten zoals o.a. de bloesemtocht, kersentocht en Lingetocht alle drie in de Betuwe en niet te vergeten Rotterdam – Den Hout.
Ook de Posbank tocht en rondje om Amersfoort mogen niet vergeten worden.

Maar zo zijn er tal van stepverenigingen in ons mooie land waar je eens een mooie tocht mee kan rijden.

Mocht je in Brabant wonen en interesse hebben gekregen in deze prachtige sport, maar is er bij jou niets van deze activiteit in de buurt?
Neem gewoon contact op met Stepteam Brabantsbont Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. stel je vragen en wij geven je heel graag informatie over deze snel groeiende sport.

Voor nog meer informatie ga je naar onze site www.stepteambrabantsbont.nl en bij contact vindt je de nodige telefoonnummers met de daarbij behorende personen die je graag te woord staan.
Ook daar wordt je bij gepraat met verslagen van toertochten en de nodige foto albums.
Hopelijk komen we je eens tegen bij één van de vele steptoertochten ergens in Nederland.

LET OP! De stepsport is een verslavende bezigheid, je bent gewaarschuwd!

TOT ZIENS BIJ Stepteam Brabantsbont uit Sprang-Capelle

Stepteams

locatie

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER