Wilt u uw steptocht op de kalender?
Mail dan de tekst, locatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stepclub Doesburg

Stepclub Doesburg: een gevarieerde en enthousiaste club mensen die samen de prachtige omgeving op de step verkennen

Ben je een startende stepper en/of heb je ambities om lange tochten te gaan steppen?In beide gevallen ben je van harte welkom bij Stepclub Doesburg.
Onze vaste stepavond is dinsdag en wij verzamelen om 20 uur bij het Arsenaal in de binnenstad van Doesburg. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de wensen gaan we op pad.
De meeste van ons steppen om lekker in conditie te blijven en in de buitenlucht te zijn. Dat er daarnaast ook heel goede gesprekken gevoerd worden is mooi meegenomen. Je maakt best wat lief en leed mee in een club.
Verder is steppen heel gezond. Weinig kans op blessures en zo ongemerkt step je heel wat calorieën weg.
Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je graag alles over onze activiteiten. Onze facebookpagina is https://www.facebook.com/search/top/?q=stepteam%20doesburg
Je kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
  • doesberg3
  • doesburg2
  • doesburg1
  • doesberg3
  • doesburg2
  • doesburg1

Stepteams

locatie

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER