Wilt u uw steptocht op de kalender?
Mail dan de tekst, locatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stepvereniging in Oss, Noord Brabant

StepcrOss is opgericht in 2009 nadat initiatiefnemer Hans Korbee een OP-stepdag in het centrum van de stad had georganiseerd. Je kon er zelf kennismaken met de step. Er waren een aantal enthousiastelingen die vervolgens de week daarna samen zijn gaan steppen en enige tijd later was de oprichting van Stepclub Regio Oss, kortom StepcrOss een feit.

Inmiddels richt Stepclub regio Oss zich op de stepsport in de breedste zin van het woord.
Lekker trainen in de natuur, leuke toertochten rijden die langer zijn dan 25 km. en voor de liefhebber deelnemen aan wedstrijden. De trainingen zijn op woensdagavond en de zondagochtend. Op de zondagochtend worden meestal wat langere afstanden gereden en niet door iedereen bezocht. Wij gaan daar wat losjes mee om. Je moet het leuk vinden en geen must!
De trainingen voor de toerrijders gaan door mooie bosgebieden, door de polder of langs de oevers van de Maas. Per zomer- c.q. winterseizoen berijden we drie verschillende parkoersen.
 Daarnaast organiseren wij twee keer per jaar een step- doedag die door telkens andere leden verzorgd wordt. Erg leuk en verrassend! En natuurlijk hebben we onze jaarlijkse ledenvergadering in inmiddels ons eigen “clubhuis”, beschikbaar gesteld door een van onze leden.
Is je nieuwsgierigheid gewekt? Voel je welkom. Leeftijd en niveau zijn niet van belang. Het is een perfecte sport om op je eigen niveau in beweging te zijn. Iedereen begint met twee proeflessen (gratis incl. step) en krijgt uitleg over het gebruik van de step. Hoe ga je afzetten, remmen, wissel je van been?Welke kleding gebruik je? Is het goed voor je conditie en is het blessuregevoelig? Vragen die gemakkelijk te beantwoorden zijn.
Steppen is een veilige sport en we houden ons aan de verkeersregels. In de winter wordt verlichting gevoerd, zodat we geen lange winterstop hoeven te houden.
 Op de woensdagavond starten we om 19.30 uur en op de zondagmorgen om 9.30 uur. Op de website van StepcrOss ( stepcross.jouwweb.nl ) kun je lezen over de activiteiten en wie je kunt bereiken om een proefles aan te vragen. Ben je al bekend met de stepsport kom dan gewoon een keertje meedoen als je daar zin in hebt. Dan liefst een mailtje naar Willie Bloks  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of een telefoontje naar 06- 86633408 voldoende. 
 • StepvereniginginOss1
 • IMG3169
 • P1060089
 • StepvereniginginOss2
 • P1060074
 • P1060071
 • StepvereniginginOss1
 • IMG3169
 • P1060089
 • StepvereniginginOss2
 • P1060074
 • P1060071

Stepteams

locatie

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER