Wilt u uw steptocht op de kalender?
Mail dan de tekst, locatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stepclub Waterweg Maassluis

Stepclub Waterweg-Maassluis is een jonge en actieve stepclub voor iedereen.

Ook benieuwd naar het steppen? Wil je werken aan je conditie en lekker sportief ontspannen? Dan is Stepclub Waterweg-Maassluis ook voor jou! Het is een club voor iedereen voor vrije sportbeoefening in de buitenlucht die gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan.
Wij heffen geen contributie. Je kan tweemaal vrijblijvend mee steppen. Eventueel maak je deze twee keer gratis gebruik van de leenstep.
Meer informatie? Neem contact op met Linda 0618654623.
 
  • Stepclub Waterweg Maassluis3
  • Stepclub Waterweg Maassluis2
  • Stepclub Waterweg Maassluis1
  • Stepclub Waterweg Maassluis3
  • Stepclub Waterweg Maassluis2
  • Stepclub Waterweg Maassluis1

Stepteams

locatie

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER