Wilt u uw steptocht op de kalender?
Mail dan de tekst, locatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stepteam High Level

Stepteam High Level is een jonge en dynamische stepvereniging uit Woudenberg, een dorp op de grens van de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug. In de snel groeiende stepsport staat High Level wereldwijd bekend vanwege haar nationale en internationale titels.

MAAR !
Voor de sportievelingen die liever met een groep tourrijders een leuk tochtje  willen steppen is ons team het ook juiste adres, want we hebben tevens een tourgroep.

Elke donderdag  om 19:00  en vanaf 31 maart 2016 tot en met 31 oktober 2016 vertrekken wij vanaf de parkeerplaats bij sporthal de Camp in Woudenberg.
Voor een leuk tochtje, terplekken bedenken we welke richting we die avond op gaan.
 
Er wordt ca. 20 km gestept in ca. 1½ uur.gezellig blij kletsen en wat pauze hoort er natuurlijk ook bij. We passen de snelheid en route aan aan de deelneemers van die avond.
 
Elk jaar organiseert stepteam High Level meerdere sportieve evenementen in en om de gemeente Woudenberg. Zo organiseren we een jaarlijkse tourtocht over de Utrechtse Heuvelrug.

Steppen is stoer, leuk en hip. Wil je ook gezond en actief bezig zijn? Kom dan gratis een keer bij ons stepteam trainen!
Iedereen die het leuk lijkt om bij ons te komen steppen kan drie keer gratis met ons meetrainen. Wanneer je bij ons komt steppen word je professioneel begeleid. 

Als je zelf geen step hebt is dat geen probleem, in overleg zorgen we dat er een step voor je klaar staat.
Meer info en contact op  http://www.stepteamhighlevel.nl/informatie-tourgroep
 
 
  • Stepteam High Level1
  • Stepteam High Level2
  • Stepteam High Level1
  • Stepteam High Level2

Stepteams

locatie

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER