Wilt u uw steptocht op de kalender?
Mail dan de tekst, locatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Steppen in de Betuwe - Tiel

Op iedere dinsdagavond vanaf 20.00 uur gaat er in Tiel-Passewaay een stepteam van start. Iedereen die wil kennis maken met de step kan vrijblijvend mee steppen. Ook op de zondag gaat er regelmatig een groep enthousiastelingen om 9.00 uur op pad vanaf hetzelfde punt. Via de WhatsApp groep ’s app houden we elkaar op de hoogte van de stepplannen. 

Steppen is erg trendy en duurzaam. We hopen dat veel inwoners (jong en oud) wekelijks mee komen steppen. Mensen worden zich steeds bewuster van het feit dat hun gezondheid in relatie staat met regelmatig of meer bewegen. En je beweegt meer door een bewegingsvorm of sport te kiezen die je vaak en overal kan beoefenen. Steeds meer mensen zien we op de step. Steppen is laagdrempelig, kent weinig blessures en is betaalbaar om te beoefenen.
 
Steppers gebruiken veel spiergroepen en verbruiken best veel energie en dat op een geheel individuele intensiteit. Dat maakt steppen uitermate geschikt voor jong en oud. Er zijn mensen van 80 jaar oud die nog elke week 15 km steppen. De step is tegenwoordig een perfect vervoer om in je dagelijks leven in te passen. Onlangs is er zelfs een Kickbike G4 ‘gespot’ in het ziekenhuis (als vervoermiddel voor het personeel over de lange gangen!) Een duurzaam vervoersmiddel dus.

Het doel van  stepteam Steppen in de Betuwe is een recreatief en gezellige groep op de step te hebben. Een groep die wekelijks gezamenlijk traint op eigen niveau. Dus recreatief (voor de mensen die lekker willen toeren) en wat fanatieker (voor die mensen die sportief zich zelf willen uitdagen). Mensen kunnen voor een eerste kennismaking een aantal maal gratis gebruik maken van de beschikbare leensteps. De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 2,- per maand.
De verzamel- en terugkomstlocatie is Het Eksternest, Haagwinde 33 Tiel. We vertrekken om 20.00 uur voor het wekelijkse steptochtje waarbij er wekelijks een keuze gemaakt wordt uit de grote diversiteit aan routes door de prachtige Betuwe. Kom langs en step vrijblijvend met ons mee om het uit te proberen!
Mail of bel wel even van te voren als je komt.
Meer info: www.steppenindebetuwe.nl , Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , telefoonnummer 0624238000
  • groepsfoto-steppen-in-de-betuwe orig
  • steppen-in-de-betuwe-l-2 orig
  • groepsfoto-steppen-in-de-betuwe orig
  • steppen-in-de-betuwe-l-2 orig
 
 
 

Stepteams

locatie

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER