Wilt u uw steptocht op de kalender?
Mail dan de tekst, locatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stepclub Amersfoort

STEPCLUB AMERSFOORT: EEN GRATIS SPORTCLUB

STEP MEE , GENIET EN VERBETER STEPPENDERWIJS JE CONDITIE!

Stepclub Amersfoort is een enthousiaste en gezellige  club met circa 50 leden, die uitsluitend recreatief steppen. Er worden een gevarieerd  aantal routes gestept in Amersfoort en omgeving, dat bekend staat om z’n  historische binnenstad, weidegebied, bossen, heide en duinen.
Ons motto is “Samen Uit, Samen Thuis”. Steppen doen we om in conditie te blijven of op te bouwen. Maar bovenal vanwege het plezier en te genieten van de omgeving.
Steppen is erg leuk en gezond. Veel spieren worden gebruikt. Kent vrijwel geen blessures. Goed voor de conditie en je kunt moeiteloos afvallen. Daarom is steppen ook geschikt voor jong en oud.
Stepclub Amersfoort is een gratis sportclub. Vraagt geen contributie. Dus maximale vrijheid voor iedereen die met ons wil komen steppen. En omdat we in verschillende (nivo) groepen steppen is het mogelijk voor iedereen om aan  te sluiten en kennis te maken met deze bijzondere sport.
Regelmatig bewegen is gezond. De stepsport is laagdrempelig. En om het nog aantrekkelijker te maken om te gaan bewegen is Stepclub Amersfoort  geheel gratis.
Kijk voor meer informatie op www.stepclubamersfoort.nl of mail naar Henk Roelofs Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • stepclub-amersfoort-2-1 orig 1
  • stepclub-amersfoort-koppelpoort orig
  • stepgroep orig
  • stepclub-amersfoort-2-1 orig 1
  • stepclub-amersfoort-koppelpoort orig
  • stepgroep orig
 
 

Stepteams

locatie

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER