AFGELAST!! Ride for the Roses 2020 (Assen, DR.)

AFGELAST!! Ride for the Roses 2020 (Assen, DR.)

Op 27 september 2020

Bij Circuit Assen


Het grootste wielerpeloton van Nederland strijkt neer in Assen. We zijn heel graag gastheer voor duizenden fietsers die allemaal fietsen voor het goede doel. Ride for the Roses vindt volgend jaar 27 september plaats op het TT circuit.

Ride for the Roses
De Ride for the Roses is een fietsevenement waarbij de deelnemers fondsen werven voor KWF Kankerbestrijding. Het is een evenement voor iedereen: jong, oud, gezinnen en kinderen. Jaarlijks doen er zo’n 8.000 tot 12.000 deelnemers mee. Het evenement is eigendom van KWF en zij is opdrachtgever van Radiante Sport als organisator van het evenement. Voor de organisatie van het evenement zijn al gesprekken gevoerd met het TT-circuit en andere betrokkenen.

Zie: www.ridefortheroses.nl


Dit bijzondere wielerevenement heeft een pelotonstocht van 100 kilometer en drie toertochten van 25, 50 en 80 kilometer.
Dit evenement is inmiddels een begrip in Nederland.
De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen en met voor iedere deelnemer aan de finish een roos.
De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen.
Samen met zo'n 10.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd strijden tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

De Ride is voor iedereen!
Jong en oud, getrainde en minder actieve steppers en fietsers; iedereen kan deelnemen aan de Ride for the Roses.
Je kunt individueel deelnemen aan een van de vier routes, maar denk ook eens aan een vrienden-, bedrijfs- of gezinsuitje.

Een lang lint van duizenden deelnemers die samen op de fiets stappen met hetzelfde doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen kanker.
De 100 km is een unieke beleving voor ervaren, getrainde fietsers.
Je ervaart het heuse Tour-gevoel met het grootste peloton van de wereld fiets je over een volledig afgezet parcours. De toertochten voeren langs de mooiste plekjes en worden in eigen tempo afgelegd.

Voor meer informatie en inschrijven klik hier.