Hof van Twente Herfstfiets4daagse

Van 14 oktober 2019 tot 17 oktober 2019

Welkom bij de Hof van Twente Herfstfiets4daagse .

De "Hof van Twente Herfstfiets4daagse" is een jaarlijks terugkerend evenement; de organisatie ligt bij de Stichting Hof van Twente Herfstfiets4daagse.

In 2013 hebben we ons 4 e lustrum op een bijzondere manier samen met u gevierd. We hadden 4 prachtige dagen met geweldig mooi weer en meer dan 800 deelnemers.

Wij hopen u in 2019 te mogen begroeten van maandag 14 oktober tot en met donderdag 17 oktober.

In 2018 werdt deze voor de 25e keer georganiseerd.

En zoals bij elk lustrum hebben we ook nu een prachtig prijzenpakket welke verloot worden op startnummer. Dus schrijf u in en doe mee.

De schitterende herfstkleuren in de machtige loofbossen maken het najaar bij uitstek geschikt om er met de fiets op uit te trekken.

In oktober hebben we vaak nog prachtig najaarsweer.

Inschrijven en informatie klik hier.


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.