• slider-01
  • slider-07
  • slider-02
  • slider-10
  • slider-11
  • slider-03
  • slider-06
  • slider-08
  • slider-04
  • slider-09
  • slider-05

AFGELAST!! Hof van Twente Herfstfiets4daagse (Goor, OV)

Van 12 oktober 2020 tot 16 oktober 2020

Welkom bij de Hof van Twente Herfstfiets4daagse .

De "Hof van Twente Herfstfiets4daagse" is een jaarlijks terugkerend evenement; de organisatie ligt bij de Stichting Hof van Twente Herfstfiets4daagse.

Deze keer starten we weer in de noordelijke herfsvakantie. Ook weer met het muzikaal onthaal op zondag, een dag vóór de officiele start.

Wij hopen u in 2020 te mogen begroeten van maandag 12 oktober tot en met donderdag 15 oktober.

De schitterende herfstkleuren in de machtige loofbossen maken het najaar bij uitstek geschikt om er met de step op uit te trekken.

In oktober hebben we vaak nog prachtig najaarsweer.

Start en finish zijn in Goor bij theather de Reggehof gelegen op het beroemde Schoolfeestplein de Höfte in het centrum van Goor.
De start is tussen 9.00 en 12.00 uur. De afstanden 35 - 50 en 70 km, alle routes zijn gepijld. De kosten voor 4 dagen zijn € 11,50 maar u kunt ook elke dag deelnemen voor € 3,50 per dag.
Nabij de start is volop gratis parkeergelegenheid maar let wel op de blauwe zones .
Wij heten u van harte welkom op ons fietsevenement.

Inschrijven en informatie www.fiets4daagse.eu

 


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 

 

Logo Step Events

kostka

logo stepshop

StepWinkel Logo steponline Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward
stepplaza de steppenspecialist    

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER