fiets4-daagse Otterlo, de poort van de Veluwe

Van 02 juli 2018 tot 06 juli 2018

Stichting Veluwe fiets4-daagse Otterlo, de poort van de Veluwe.

Van maandag 2 juli tot en met vrijdag 6 juli 2018 zal de 6e editie van de Veluwe Fiets 4-daagse Otterlo worden gehouden.

Vanuit het prachtige dorp Otterlo, de poort van de Veluwe, zijn er schitterende routes uitgezet, die u leiden langs het bos, heide- en cultuurlandschap.

Tijdens de fietsvierdaagse kan worden gekozen uit de volgende afstanden: 25, 40 of 60 km, de woensdag is vrij te besteden.

De routes worden aangeduid aan de hand van een duidelijke routebeschrijving, (de routes zijn niet met pijlen uitgezet).
Tijdens de fietsvierdaagse is er in Otterlo voldoende te beleven, in het dorp en op diverse toeristische bedrijven worden leuke activiteiten georganiseerd.
Het is een fietsvierdaagse voor liefhebbers van de natuur en de rustieke omgeving van Otterlo.

De start is dagelijks tussen 09.00 en 11.00 uur ( de 25 km start vanaf 10.00 uur) bij:

Boerderij "De Waldhoorn" :
Dorpsstraat 2
6731 AT Otterlo
Tel: 0318-591239

Alle verdere info klik hier


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.