Steppen net over de grens in Duitsland

Op 24 juni 2018

Een steptocht niet al te ver over de grens.

Ongeveer tussen Winterswijk en Münster.
Diverse afstanden mogelijk met de Duitse toersteppers.
Langs de Silbersee en diverse stuwmeren.

Opgeven:
Du möchtest Mitfahren? – Melde dich bitte kurz!

Falls Du uns begleiten möchtest, wäre es also hilfreich, wenn du dich in der Facebook Gruppe “Tretroller Community” blicken lässt und das Event https://www.facebook.com/events/183584155630048/ mit deiner Zusage einloggst.

Alternativ für alle, die kein Facebook nutzen, kannst Du uns eine Email an Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. schreiben.


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.