Hoge Veluwe Skatetocht

Op 16 juni 2018

De Hoge Veluwe inline-skate tocht is een prachtige tocht die u langs de mooiste plekje van onze regio leidt.
De tocht is uitgezet door ervaren skeeleraars en ook dit jaar is er een mooie route uitgezet over fantas­tisch mooi asfalt.
Dit jaar hopen we op mooi weer en willen we er weer een verzorgde tocht voor de rijders van maken.

De routes zijn uit­gepeild en de deelnemers krijgen een route­kaartje mee.

De Hoge Veluwe inline-skate tocht is een individuele skatetoertocht.
Rijdt de toertocht in je eigen tempo en bepaal je eigen rustpauzes.

Steppers zijn van harte welkom!

16 juni, 3 startplaatsen, Ede, Otterlo of Arnhem. 3 afstanden 30, 60 en 90 km.

Voor meer informatie klik hier.


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.