• slider-11
  • slider-03
  • slider-05
  • slider-06
  • slider-09
  • slider-07
  • slider-01
  • slider-10
  • slider-08
  • slider-02
  • slider-04

Erasmus MC Tour de Rotterdam (Rotterdam, ZH)

Op 26 juni 2021

SAVE THE DATE: ZATERDAG 26 JUNI 2021

FIETS KANKER KANSLOOS TIJDENS DE JUBILEUMEDITIE VAN
DE TOUR DE ROTTERDAM

Op zaterdag 26 juni 2021 is de tiende editie van Tour de Rotterdam. Deze jubileumeditie mag jij niet missen!

De Recreatietochten komen langs unieke plaatsen in en rond Rotterdam, en ook voor de Vrije Toertochten zijn weer prachtige vernieuwde routes uitgepijld door een afwisselende omgeving. De Pelotonstocht begeleid deelnemers over mooie wegen. Onderweg kunnen deelnemers rekenen op een uitstekend verzorgde pauzeplaats. Hier kan je weer op krachten komen door foerage van de Albert Heijn en ook fietsreparatie is mogelijk. Deelnemers worden in alle faciliteiten voorzien bij de start / finishlocatie Topsportcentrum Rotterdam.

Tour de Rotterdam 2021 staat in het teken van Maak Kanker Kansloos! Samen de strijd aangaan voor een betere behandeling van kanker. De deelnemersopbrengsten worden besteed om hoogstaande behandelingen mogelijk te maken die precies passen bij het individu. Het doel: iedere patiënt het juiste medicijn, in de juiste dosis, op het juiste moment en voor de juiste duur voor een maximaal resultaat. Want ieder mens is anders.

Inschrijven
De inschrijvingen openen begin 2021. Meer informatie daarover volgt. Vanwege onze jubileumeditie worden de eerste startnummers dit jaar gereserveerd voor mensen die met een speciaal goudkleurig stuurbordje mogen gaan fietsen. Voor welke bijzondere deelnemers deze stuurbordjes zijn verklappen wij later.

Erasmus MC – Tour de Rotterdam 2021: ‘Samen maken we kanker kansloos’

 

Ons doel is dat iedere patiënt een unieke behandeling op maat krijgt, aan de hand van de meest recente wetenschappelijke resultaten.
Daarbij wordt een directe brug geslagen tussen het onderzoek in het laboratorium en de behandeling van de patiënt.

Meesteppen met Erasmus MC – Tour de Rotterdam is daarom niet alleen goed voor je eigen gezondheid, je draagt ook bij in het onderzoek naar kanker.
Samen maken we kanker kansloos! Kan je niet meesteppen, maar wil je wel een bijdrage doen? Geweldig!

Voor meer informatie en inschrijven klik hier.


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER