Klavertje 4 (Hoevelaken, GD)

Op 01 juni 2019

Zaterdag 1 juni Klavertje 4 tocht Hoevelaken

Zet hem alvast in je agenda!!!!
Mijnten Klavertje Vier de 15e editie. Vanwege dit jubileum wordt er eenmalig maar als vanouds gestart vanuit Hoevelaken. Veel oud rijders kunnen zich de mooie tochten nog wel herinneren.
Na elk rondje kan je de tuin vol gezelligheid weer op krachten komen voor de volgende ronde. Nadere informatie volgt, als routes, stempelposten, pauze- en opstapplaatsen.
Inschrijving:
Volwassenen 10,- Euro
Kids tot 16 jaar 5,- Euro
De routes kan men skaten, wielrennen, fietsen en steppen.

KlavertjeVier behoort inmiddels tot één van de best bezochte toertochten van Nederland.
Dit komt mede door het vrije karakter van deze tocht.
Vier schitterende rondjes kunnen er gereden worden. Klavertje Vier gaat uitsluitend over de mooiste en rustigste weggetjes met het mooiste asfalt.
Gestart kan er worden vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur.

Het is een vrije toertocht en de deelname is geheel voor eigen risico.

De tocht gaat over de openbare weg en je rijdt de tocht als zelfstandig verkeersdeelnemer.
Je houdt je dus aan de verkeersregels.
Wij raden ten zeerste het gebruik van een helm aan.

Voor meer informatie zie hun Facebook pagina

 


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.