AFGELAST!!!! Steptember polder en Dijkentocht, 35 á 40 km (IJsselstein, UT)

Op 08 september 2019

Steptember polder en dijken tocht  - Stepteam IJsselstein

Kom genieten van prachtige polders en dijken.

Wij hebben er zin in! Op zondag 8 september kun jij gaan genieten van de prachtige polders en dijken. Dit keer steppen/ fietsen we door diverse polders en over dijken.

Rondom de lek en buitenplaatsen die samen met het afwisselende landschap, garant staan voor een prachtige steproute. Zoals jullie van ons gewend zijn. kun je een route van ongeveer 35 a 40  km.verwachten.Het is een toertocht, dus genieten staat voorop..

Wat mag je verwachten op 8 september? Een mooie tocht over landgoederen, door grienden, langs weides, akkers en verrassende stukjes natuur.

We starten bij het Podium in IJsselstein, waar een lekker kopje koffie of thee voor jullie klaar staat.

Tijdens de tocht zorgen we uiteraard voor  een drankje

Wij vinden het hartstikke leuk om jullie dit mooie stukje polder grienden te laten zien dus schrijf je snel in want dit wil je niet missen.Let wel meedoen is geheel voor eigen risico.

WEL HELMPLICHT, geen helm is niet meedoen!

Het adres is : Podiumweg 2, 3401 BL IJsselstein

Starttijd 10:00 uur.

Prijs: €10,00

Aanmelden kan via dit emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven kan tot 31 augustus.

 

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.