Toertochten tijdens de WK Footbike

Op 21 juli 2018

WK toertochten te Losser.

Omdat er ook heel veel steppers zijn die niet zoveel hebben met wedstrijden maar liever toeren heeft de toer-afdeling van Stepteam Twente zich voorgenomen om op zaterdag 21 juli een tweetal toertochten te organiseren.

Een 25 km en een 45 km toertocht.

De tochten worden gratis aangeboden door de toergroep van Stepteam Twente.

Deze tochten kunnen starten in de middag. De tochten worden uitgezet op knooppunten dus kan iedereen op eigen tempo en in eigen samenstelling de tocht rijden.

Uiteraard kun je ook mee met een begeleid(st)er in een groep.

Zo kun je naast toeschouwer zijn een gezamenlijke tocht steppen in de mooie omgeving van Twente.
Een wereldkampioenschap steppen in Nederland is een bijzonder evenement .

Dit vraagt natuurlijk veel vrijwilligers voor diverse taken. Stepteam Twente zal het erg op prijs stellen als jullie ook een steentje willen bijdragen op deze dag.

Zo maken we ons als toersteppers gezamenlijk nuttig en hebben we tevens een leuke tocht en een mooi evenement.

S'avonds is er een diner gepland en aansluitend een feest met veel muziek voor alle wedstrijdrijders, toersteppers en vrijwilligers.
De kosten hiervan zijn € 20,00 p.p.
Ook is er mogelijkheid tot overnachten.
Wij zijn als toergroep nog iets aan het regelen.
Dus wil je blijven overnachten laat het even weten.

Opgave voor de WK-toertochten klik hier.


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.