• slider-05
  • slider-09
  • slider-08
  • slider-11
  • slider-07
  • slider-03
  • slider-06
  • slider-01
  • slider-04
  • slider-02
  • slider-10

AFGELAST!! Tukkertocht (Buurse, OV) 25, 40 km of 30 km crosstoertocht

Op 12 september 2020

 

Tukkertocht 2020

Op zaterdag 12 september 2020 organiseren wij weer de mooie Twentse Tukkertocht.

We hebben 3 tochten uitgezet, van 25, 40 en 30 kilometer. De 30 km is een crosstoertocht)
Deze gaan over verharde en onverharde paden. De tocht gaat onder andere door de omgeving van Haaksbergen, langs mooie boerderijen, de rivier de Dinkel en watermolen Singraven. Er gaan ook wat hoogtemeters gemaakt worden, vooral bij 40 km, doordat we over de Tankenberg en de Hakenberg steppen.

We starten om 9.45 uur in Buurse bij Haaksbergen met koffie of thee. Parkeren kan ter plaatse, de exacte locatie volgt nog. 

Om 10.15 uur vertrekt de 80 km groep, om 10.25 uur de 45 km groep en om 10.35 uur de 25 km groep. Iedere groep heeft een voorstepper en de routes gaan via fietsknooppunten.

Onderweg hebben we een rustpunt, deze ligt bij alle routes iets over de helft, daar wordt koffie of thee aangeboden.

Verder is het de bedoeling dat je zelf drinken en eten voor onderweg meeneemt.
Wie  wil kan na afloop van de tocht heerlijk een drankje of hapje nemen. Dit is voor eigen rekening!

Inschrijven
Inschrijven kan door het inschrijfgeld van 7,50 euro over te maken op NL84 RABO 0328 9226 33 t.n.v. Step Klup Twente onder vermelding van je naam en “Tukkertocht 2020”. Voor leden van StepTeam Twente is deelname aan de tocht gratis!
Ook graag aanmelden door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Hierin kan je aangeven hoeveel km je wilt steppen, of je een step wilt huren en of je de route wilt ontvangen.

Het dragen van een helm is verplicht!


.

De informatie voor deze editie: klik hier.


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER