Voorjaarstocht

Op 18 mei 2019

Wij nodigen jou graag uit voor de  voorjaarstocht van het Stepteam Doesburg op 18 mei.

Wij hebben er zin in! Op zaterdag 18 mei kun jij gaan genieten van de prachtige Achterhoek met veel interessante punten!
Wij hebben twee tochten voorbereid van 25 kilometer en 50 kilometer.

Deze voorjaarstocht is een echte toertocht.
We genieten van het steppen en van de omgeving.
Toch zit er ook voldoende uitdaging in.
De verschillende groepen worden begeleid door meerdere voorsteppers.

We starten bij onze hoofdsponsor Het Arsenaal in Doesburg. Daar staat een lekker kopje koffie of thee voor jullie klaar.

Halverwege de tocht zorgen wij voor een rustpunt met iets lekkers en aan het eind komen we bij het Arsenaal weer bij elkaar.
Dan bieden wij je nog een consumptie aan en kun je, als je dat wilt, gebruik maken van een speciale aanbieiding voor de lunch.
Details daarover krijg je wanneer je je ingeschreven hebt.

Wij vinden het hartstikke leuk om jullie de prachtige omgeving van Doesburg, Hummelo en Keppel te laten zien dus schrijf je snel in want dit wil je niet missen.

Vriendelijke groeten,
Stepteam Doesburg

Binnenkort meer informatie op onze website: www.stepteamdoesburg.nl


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.