Rondje Wolvega 45 km

Op 01 juli 2023
Categorieën: Tochten
Gezien: 20

Rondje Wolvega 45 km

Mooie tocht door het zuiden van Friesland en de kop van Overijssel.

Deze mooie tocht van rond de 45 km gaat langs de rivier de Lende, bosgebied de Eese, natuurgebied en het boerenland van Overijssel en Friesland. We steppen voornamelijk over fietspaden, de weg en af en toe een schelpenpad. De gemiddelde snelheid ligt rond de 16 km/uur. Onderweg houden we 1 stop om even te eten en af toe even een drinkmoment. Bij het vertrekpunt is een wc. We steppen een 8-vorm. Na 35 km kan je eventueel terug naar het startpunt.

Helm wel verplicht.

Graag wel van te voren aanmelden. Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopelijk tot dan!

Stepgroet,

Hugo

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER