Goede doel steptocht

Op 06 oktober 2023
Bij
Categorieën: Tochten
Gezien: 127

Van 6 t/m 9 oktober 2023 gaan wij vanuit Spijkenisse naar Apeldoorn en vice versa.
Alles bij elkaar zo'n 400 a 500km.
Wij doen dit op de 3 persoonstep.
Maar er kunnen ook gewone kickbikes mee.

Om mee te kunnen vragen wij wel, nog nader te bepalen, inschrijfgeld.

Voor meer info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met goede groet,

Nick Gardenier
Voorzitter stichting sportzeskamp Hoogvliet

"Antwerpen Steppers"

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER