"De Betuwe in bloei" steptocht

Op 26 april 2020

‘De Betuwe in de Bloei’ steptocht (info 2020 volgt later)

Dit jaar een nieuwe naam voor een vertrouwde steptocht. Na verantwoordelijk te zijn geweest voor de organisatie van de steptochten in de Betuwe in 2017 en 2018 pakken we het dit jaar anders aan.

We gaan dit jaar starten vanuit Geldermalsen, het epicentrum van fruitteelt in de Betuwe. Omdat de zichtbaarheid van de alom geprezen bloesem slechts een zeer korte ‘window of opportunity’ geeft hebben wij ervoor gekozen om net als de voorgaande jaren te kiezen voor hetzelfde weekend als de Rode Kruis Bloesem wandeltocht. Het weer kunnen wij niet voorspellen (zoals tijdens de eerste editie bleek, maar de jaargangen 2017 en 2018 waren perfect…). Wat wel zeker zal zijn is de kans op fruitbomen vol met bloesem.

Om iedere stepper zoveel als mogelijk tegemoet te komen zetten wij een route uit van 45 – 50 km. De route zal als GPX bestand beschikbaar zijn voor de liefhebbers van een eigen tempo en gebruik maken van een navigatie systeem. Voor de toersteppers die liever in een begeleide groep steppen gaan wij, Gerda Honselaar, Carlo Kooltjes en Marcel Wisman (Stepteam Tiel) samen met de liefhebbers op pad om de route af te leggen.

Deelname aan de steptocht kent geen inschrijfkosten, het betreft een tocht waaraan deelname voor eigen rekening en risico is. Bij het uitwerken van de route zorgen wij voor een rustplek halverwege de tocht, dit zal een plek zijn waar het mogelijk is om iets te nuttigen voor eigen rekening.

We verzamelen vanaf 9 uur en vertrekken om 10 uur vanaf de gratis parkeerplaats bij ‘De Pluk’ (Rijksstraatweg 64, 4191 SG, Geldermalsen)
Laat ons via een e-mail bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een bericht op Facebook even weten of je samen met ons wil genieten van de bloesem in de Betuwe.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stepteam Tiel

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.