• slider-08
  • slider-10
  • slider-09
  • slider-02
  • slider-06
  • slider-04
  • slider-11
  • slider-07
  • slider-03
  • slider-05
  • slider-01

Westfriese Omringdijk 72km (verkort) (Schagerbrug, NH)

Op 27 september 2020

Stepklassieker " Westfriese Omringdijk"

Ook een kortere tocht door de Kop.

Peter en Max van de Vrije Noorkop Steppers organiseren 13 september een tocht van 126km over de West-Friese Omringdijk. We kregen veel verzoeken of er ook een kortere versie kon. Ja dat kan! Op één dag combineren lukte niet want we hanteren het samen uit en samen thuis principe. Daarom organiseren we 27 september een West Frieslandtocht van +/- 72 km, (waarvan we de helft van de te steppen afstand ook over de Westfriese Omringdijk gaan).

De start is om 09.00 uur, Ruigeweg 100 te Schagerbrug, er zal onderweg één langere stop zijn en een paar kortere.  Geef je op op ons mailadres; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van je naam en 06-nummer, dan maken we een app groep voor deze tocht.

Voor de hele Westfriese Omringdijk kan je je ook op dezelfde manier nog inschrijven, er zijn al 15 steppers die de uitdaging aangaan.

Bij opgave graag aangeven of je voor de 72 of 126 km tocht kiest.(op verschillende datums)

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Dijk door ogen van Mike (23)'


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 

 

Logo Step Events

kostka

logo stepshop

StepWinkel Logo steponline Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward
stepplaza de steppenspecialist    

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER