Overlevertocht: Steppen voor levertransplantaties (Damwâld , FR)

Op 20 april 2019

Overlevertocht: Steppen voor levertransplantaties

Op 20 april 2019 vindt de Overlevertocht plaats, een recreatieve fietstocht voor jong en oud.
De opbrengst van deze fietstocht zal rechtstreeks naar het UMCG gaan.
Zij gebruiken het geld om onderzoek te doen naar de lever en transplantaties.
Naast dat de opbrengt naar het UMCG gaat, wil de stichting met behulp van de Overlevertocht aandacht geven aan levertransplantaties.
De toertocht heeft drie verschillende routes met elk een ander afstand van 20 km, 46 km en 90 km.

Benieuwd? Houdt onze social media kanalen in de gaten!
Haadwei 46, 9104 BG Damwâld (Fr.)
Website: https://www.stichtingoverlever.nl

De opbrengst van de fietstocht en de donaties is voor het UMCG en zal gebruikt worden voor leveronderzoek. Het minimum bedrag per donatie bedraagt €5,50

 

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.