Bentheimer Waldtocht ***, Zondag 17 februari 2019

Op 17 februari 2019
Bij Losser
Geplaatst door step-kalender
Categorieƫn: Tochten
Hits: 34
Een schitterende veldtoertocht die jarenlang op de stepkalender heeft gestaan. 
Er zijn altijd wel diverse steppers aan de start en de langste tocht heeft als unieke pauzeplek de binnenplaats van de Bentheimer Burcht.
Verhard en onverhad door pittig geaccidenteerd terrein.
Je vind de info op: https://www.lossersewielerclub/toertochten/

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.