MTB eindejaarstocht 2018 te Scherpenzeel

Op 29 december 2018

MTB-tocht georganiseerd door toer- en fietsclub Het Scherpewoud.

Schitterende en uitdagende mountainbiketocht in de mooie omgeving van Scherpenzeel, Woudenberg en Renswoude.
Deze mountainbiketocht voert door de Gelderse vallei, over delen van de Grebbelinie en landgoed Scherpenzeel Dit is uniek omdat deze paden alleen voor deze eindejaarstocht opengesteld worden.
Geniet onderweg van deze unieke route.
Voor de fanatieke mountainbikers is een pittige route van 50 km uitgepijld.

Aandacht voor veiligheid: Bemande oversteekplaatsen.
Kosten deelname: € 6,00, € 5,00 (NTFU-lid), Scan & Go
Mogelijkheid om je fiets na afloop af te spuiten.
Dichtbij de startlocatie is er voldoende parkeergelegenheid.

Steppers zijn welkom!

Voor meer informatie klik hier.


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.