Sponsorsteptocht voor Serious Request

Op 23 december 2018

Tocht23december

Gegevens in een notendop:

Aantal km: 171
Datum: 23 december 2018
Starttijd: 07:30h
Stepsnelheid: 17-18 km/uur
Startlocatie: Pedercoating Bolsward B.V.
                      De Marne 29D, 8701 PV Bolsward
Pauzes:
Om de 25 km korte stops van ca. 5 minuten
Halverwege op ca 85 kilometer een stop van 20 minuten

Overig:
GPX beschikbaar.
Halverwege aanhaken in (de buurt van) Hoorn is mogelijk.
Materialenwagen rijdt mee.
Mogelijkheid voor vervoer terug naar Bolsward.

Voor aanvullende informatie stuur je een email naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of kijk op hun facebook pagina


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.