Ermelose ATB-tocht

Op 13 oktober 2018

ATB 2

Ermelose ATB-tocht

De ATB tocht Ermelo in oktober wordt traditioneel gereden op de tweede zaterdag van deze maand.
In 2018 valt deze op 13 oktober.
Tijdens deze tocht kun je de bossen in hun volle herfsttooi zien.
De temperatuur is vaak nog aangenaam, al zijn er ook die vinden dat het best een paar graden kouder mag zijn.

Ook steppers zijn bij deze tocht van harte welkom, mits aangemeld en wij vragen om rekening te houden met de snellere fietsers!

Vorig jaar werd, naast de reguliere afstanden van 30, 45 en 60 kilometer voor het eerst de 100km gereden.
Kom in groten getale!
Geen voorinschrijving nodig, gewoon inschrijven op de dag van de tocht.
Wij bieden ook Scan & Go.

Info en inschrijven klik hier.


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.