Midwinter steptocht (Oldenbroek, GD)

Op 21 december 2019

Zaterdag 21 december 2019 wordt de midwintertocht gestept met traditionele fakkels, vuurkorven, glühwein en warme chocolademelk bij de stops.
De start/finishlokatie wordt nog bekend gemaakt

We gaan op de step in winterse sferen door een mooie omgeving in de Kamper/Zwolse regio.
Deze steptocht staat bekend als een gezellige sfeertocht waarbij ook mensen zonder eigen step mee kunnen doen.
Het is vooral sportief genieten en gezelligheid zo vlak voor de kerstdagen.

Het is een gezellige tocht van ongeveer 2 uur op recreatief niveau, 17,5 en 27,5 km.
Voor elke stepper, èn niet stepper, een leuke winteractiviteit!

Inschrijven en verdere info later dit jaar via de website: http://www.stepteamkamperzeedijk.nl/midwinter/


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.