Evenementen

 • september 2022
 • Op 30 september 2022
  Bij Russulalaan 36, 3852 ZK Ermelo Categorieën: Tochten
  Tijdens de bronst organiseren we een tweetal Bronstexcursie we gaan opzoek naar en luisteren naar de bronst van het edelhert.
 • oktober 2022
 • Op 01 oktober 2022
  Bij Burgemeester Bloemersstraat 3, 6952 BA Dieren Categorieën: Tochten
  1 oktober kunnen we weer. 25 of 50 kilometer over de mooie Veluwezoom en Posbank. Het is een echte toertocht. We genieten van het steppen en van de omgeving. Toch zit er ook voldoende uitdaging in. Er worden bij elkaar aardig was meters geklommen tegen de heuvels op en de afdalingen op de fietspaden vergen ook stuurmanskunsten. De verschillende groepen worden begeleid door meerdere voorsteppers We hebben weer twee afstanden, 50+ en 25+ kilometer.
2 307 eventsfa487b919e88a86a006408eb93467ff9

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER