• Start
  • Kalender
  • De Vroeg op de Fietstocht, Kootwijkerbroek, 40 km (GLD.)

De Vroeg op de Fietstocht, Kootwijkerbroek, 40 km (GLD.)

Op 29 augustus 2020

Voor de vroege vogels en liefhebbers van fietsen over onze mooie Veluwe organiseren wij de Vroeg op de Fietstocht op zaterdag 29 augustus.
Voor deze dag hebben we een  route gemaakt van rond de 40 km.

U wordt tussen 06.30 en 07.00 verwacht bij De Essenburcht, waar u wordt ontvangen met koffie/thee.
Op de step gestapt gaat u een mooie route steppen over de prachtige Veluwe.
De precieze route volgt!
Onderweg zorgen we natuurlijk voor een kop koffie met wat erbij.
Uiteindelijk verwelkomen we u weer terug bij De Essenburcht met een welverdiend stevig lekker Engels ontbijt.

De kosten per steptocht bedraagt € 13,50 p.p. (voor kinderen van 4 tot 12 jaar € 5,00).

DAfbeelding kan het volgende bevatten: fiets, de tekst 'Vroege vogels en fietsliefhebbers opgelet! VROEG OP DE FIETSTOCHT ZATERDAG 29 AUG. DE NAJAARSROUTE! 4oKии 40 Incl. Koffie/thee &uitgebreid ontbijt bij terugkomst! Start tusen 06:30 en 07:00 uur bij De Essenburcht! Opgeven via: <a href=info@essenburcht.n of 0342-441866 Kosten: €13,50 p.p (kinderen €5, -p.p)'" Doe mee en geef u op! Reserveren kan door even een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 0342-441866

Al enkele keren deed een groep steppers hier aan mee. Het is echt vroeg opstaan, maar zeker de moeite waard.

Het ontbijt na afloop is super goed geregeld.

 


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER