de Rabo Veluwes Mooiste (Heerde, GD)

Op 03 augustus 2019

 

In Heerde wordt op zaterdag 3 augustus 2019 weer de Rabo Veluwes Mooiste georganiseerd door de Toerclub Heerde. Deze traditionele wielerklassieker met maar liefst 5 verschillende afstanden werd in 1981 voor het eerst verreden.
Naast de routes voor de wielrenners over 75, 100 of 150 kilometer ligt steeds meer de nadruk op de gezinsroutes van 25 of 50 kilometer.

De start van dit fietsevenement is bij de kantine van de vv Heerde aan de Veldweg.
Gestart kan worden voor de lange afstanden tussen 07.00 en 10.00 uur en voor de gezinsroutes kunnen de deelnemers tussen 09.00 en 12.00 vertrekken.
De deelnamekosten bedragen € 7,-- per persoon voor de lange afstanden.
Voor de gezinsroutes geldt een tarief van € 5,-- per deelnemer.
De toerclub Heerde draagt per deelnemer € 1,-- af aan de stichting Leergeld, een organisatie die een aantal activiteiten mogelijk maakt voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen.
Hierdoor kunnen ze "meedoen" met leeftijdgenootjes.

Voor meer informatie klik hier.


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER