de Jumbo Veluwes Mooiste (Heerde, GLD)

Op 07 augustus 2021

 

JUMBO HEERDE VELUWES MOOISTE 2021

In Heerde wordt op zaterdag 7 augustus 2021 de Jumbo Heerde Veluwes Mooiste georganiseerd door de Toerclub Heerde. Deze traditionele wielerklassieker met 3 verschillende afstanden werd in 1981 voor het eerst verreden. De start van dit fietsevenement is bij de kantine van de vv Heerde aan de Veldweg.
Gestart kan worden voor de lange afstanden tussen 07.00 en 10.00 uur en voor de gezinsroutes kunnen de deelnemers tussen 09.00 en 12.00 vertrekken.
De deelnamekosten bedragen € 7,-- per persoon voor de lange afstanden.
Voor de gezinsroutes geldt een tarief van € 5,-- per deelnemer.De tarieven zijn gelijk gebleven en de tochten gaat nog steeds  over de Noord-Veluwe. Dit betekent klimmen en met een beetje mazzel genieten van de bloeiende, paarse heide. Het eerste deel van de route fiets je rustgevend door de IJsselvallei en vervolgens over de Veluwe. Hier wordt het zwaarder; via de heuvelachtige Gortelseweg fiets je langs kasteel Staverden, de Stakenberg, het Zandenbos, de Knobbel en de laatste hoogtemeters op de Dellen, voordat je weer terugkeert in Heerde.

De regels die we in afwijking van voorgaande jaren hanteren zijn:

1. Deelnemers moeten zich vooraf inschrijven voor de tocht op de website van TCH: https://tcheerde.nl/tochten/jhvm/ of op de website van de Fietssport: https://www.fietssport.nl/toertochten/50683 ;

  1. Deelnemers moeten zich inschrijven voor een bepaalde starttijd. Dit om te voorkomen dat er teveel mensen op hetzelfde moment starten. Iedereen start na de registratie bij Scan & Go bij het vertrekpunt;
  2. Het maximum aantal deelnemers is beperkt tot 500. Om deze reden hebben we moeten besluiten om de kortste en langste afstand t.o.v. vorige edities te laten vervallen en zijn de vertrektijden aangepast.

Heb je dus interesse in een mooie, goed georganiseerde tocht, schrijf je dan op tijd in via een van de bovenstaande internet adressen. We zien je graag verschijnen aan de start op zaterdag 7 augustus. Voor verdere informatie verwijzen we je graag naar onze website: tcheerde.nl


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER