• Start
  • Kalender
  • AFGELAST!! Ronde van de Westfriese Omringdijk (Kolhorn, NH)

AFGELAST!! Ronde van de Westfriese Omringdijk (Kolhorn, NH)

Op 12 juli 2020
Bij Kolhorn

 Ronde van de Westfriese Omringdijk

Cultuur en historisch erfgoed zijn de trefwoorden voor de Ronde over de Westfriese Omringdijk.
De jaarlijkse fietstocht is ook een duik in de geschiedenis. Dit cultureel erfgoed, 800 jaar geleden gebouwd, verbindt op 14 juli sport en cultuur.
Tijdens de 50, 80 of 135 km over de monumentale dijk en het boeiende binnendijkse gebied snuif je de rijke Westfriese historie op en proef je de cultuur in de aanliggende VOC-steden.
Compleet met Westfriese lekkernijen, livemuziek en verzorging.
Er zijn vier startplaatsen met drie routes per locatie.

De steppers starten in Kolhorn.

Voor meer informatie klik hier.


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER