Midzomer Steptocht Zwolle, 25 km (OV.)

Op 29 juni 2019

De Midzomer Steptocht.
Op 29 juni gaan we een toertocht steppen. De tocht is ongeveer 25 km lang, maar wanneer je dan nog niet uitgekeken/uit gestept bent in en rondom het mooie Zwolle, dan steppen we nog 25 km door.
We nodigen jullie uit om mee te steppen! Graag met een helm op je hoofd!

De kosten zijn 5 euro, deze mogen bij de start betaald worden.
Voor onderweg zorgen wij voor wat lekkers.

We starten om 10:00 uur aan de Kranenburgweg in Zwolle.
Graag van te voren aanmelden via email: voorzitter(apenstaartje)stepteamkamperzeedijk.nl.
Na aanmelding krijg je een route beschrijving. Ook voor vragen kun je een mail sturen aan bovenstaand mailadres.


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER