• Start
  • Kalender
  • LET OP!! DEZE TOCHT IS AFGELAST!! 10e Ronde van Ilpendam (Ilpendam, NH)

LET OP!! DEZE TOCHT IS AFGELAST!! 10e Ronde van Ilpendam (Ilpendam, NH)

Op 31 mei 2020
Bij Ilpendam

 Ilpendam

Welkom bij de Ronde van Ilpendam!
Het wieler, hardloop, tourfiets, step en wandel evenement dat elk jaar op eerste pinksterdag gehouden wordt.
Met elk jaar een ander goed doel dat we ondersteunen.
Elk jaar weer mooie routes door het Noordhollandse landschap en dan met name door de gemeente Waterland waar Ilpendam deel van uitmaakt.

De fietsers en steppers kunnen kiezen uit 5 afstanden. Naast de stempelposten worden er fourageposten neergezet met water, een krentenbol en/of een banaan voor de broodnodige energie onderweg.

Fietsers dienen zich natuurlijk aan de geldende verkeersregels te houden en...voor wielrenners en steppers is een helm verplicht

Voor meer informatie en inschrijven klik hier.


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER