AFGELAST!! Klavertje 4 (Hoevelaken, GD)

Op 12 september 2020

AFGELAST!!

Zet hem alvast in je agenda!!!!
Verplaatst naar 12 september!!
Mijnten Klavertje Vier de 16e editie zal zaterdag 6 juni 2020 verreden worden. Er kunnen 4 prachtige rondes geskated worden. Dit door verschillende landschappen rond Hoevelaken. Zo tikken we de Veluwe aan en skaten we door de Arkeheemse polder en Gelderse Vallei. In elke route zitten leuke pauze plekken en tussen de routes door kun je bijkomen in de tuin vol gezelligheid bij Martin en Monique.

Inschrijving: Volwassenen € 10,- Kids tot 16 jaar € 5,-

Locatie: Mijnten, Oosterdorpstraat 137, 3871 AC Hoevelaken.

 

De tocht gaat over de openbare weg en je rijdt de tocht als zelfstandig verkeersdeelnemer.
Je houdt je dus aan de verkeersregels.
Wij raden ten zeerste het gebruik van een helm aan.

Voor meer informatie zie hun https://www.facebook.com/events/1080786132311735/

 


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER