• Start
  • Kalender
  • LET OP!! DEZE TOCHT IS AFGELAST!! Tour de Force (Barneveld, GD)

LET OP!! DEZE TOCHT IS AFGELAST!! Tour de Force (Barneveld, GD)

Op 30 mei 2020

De Tour de Force editie van 2020 zal worden gehouden op zaterdag 30 mei a.s. Vanaf de startlocatie, het Pluimveemuseum te Barneveld, leiden de routes fietsers,steppers, wandelaars en skeelers naar de mooiste plekjes van de Veluwe.De Tour de Force is een NTFU-klassieker en is gewaardeerd met het maximale aantal van drie sterren.
Alle routes zijn volledig en duidelijk uitgepijld.
Voorinschrijven is mogelijk en NTFU-leden kunnen gebruik maken van Scan & Go.

Deelnemers aan de fietsroutes van 25, 50 en 75km blijven in de buurt van Barneveld. Maar ook daar zijn zelfs voor geboren en getogen Barnevelders nog onbekende weggetjes te vinden.
Voor steppers is er keuze uit de volgende afstanden en starttijden:

25 km 10.00-13.00 uur
50 km 09.00-12.00 uur
Onderweg wordt u ruime verzorging aangeboden en indien nodig is pechhulp en EHBO dichtbij.

Steppers zijn van harte welkom!!.

Klik hier voor meer informatie

Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER