• Start
  • Kalender
  • De Hou Streek Vechtdal Skeelertocht (Hardenberg, OV)

De Hou Streek Vechtdal Skeelertocht (Hardenberg, OV)

Op 01 juni 2019

De Hou Streek Vechtdal Skeelertocht

Vorig jaar voor de eerste keer onder de nieuwe naam Hou Streek Vechtdal Skeelertocht, wordt dit jaar wederom de skeelertocht verreden.

Ook de steppers zijn hier welkom! De routes voeren de skeeleraar en stepper dwars door het prachtige Vechtdal.

Hou Streek organiseert dit jaar de skeelertocht op zaterdag 1 juni. De Hou Streek Vechtdal Skeelertocht bestaat uit drie afzonderlijke routes van ongeveer 25 kilometer.

De routes kunnen gecombineerd worden,

Dit evenement vindt plaats onder auspiciƫn van de KNSB. Deelnemers zijn verplicht om een helm te dragen.

De volledige informatie binnenkort op: www.houstreek.nl


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER